Wereldrestaurant najaar 2017

 Wereldrestaurant najaar 2017

Wereldrestaurant

Elke maand kan je bij het Wereldrestaurant in de Modestraat genieten van een drie gangen diner gemaakt door gepassioneerde buurtkoks, gerechten maken uit alle windstreken.

Het wereldrestaurant is inmiddels een begrip in Amsterdam noord, en wordt dan ook bezocht door allerlei verschillende mensen. 

Jong, oud, student, klein of grote beurs, het maakt niet uit. Door de stadspasregeling kan het overheerlijke driegangen diner al voor 7,50 genuttigd worden. Iedereen die het breder heeft mag voor 17.50 al komen eten. De avond wordt mogelijk gemaakt door gepassioneerde koks uit de buurt, de leden van de Modestraat en trouwe vrijwilligers.

Het verlangen om mensen met elkaar te verbinden zit diep geworteld in de Modestraat, en samen eten is van oudsher een verbindende activiteit.

Daarom zit bij het Wereldrestaurant ook iedereen gezellig aan één lange tafel. 

Het is een avond waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en vervolgens gezamenlijk de wereld van Noord met haar verschillende culturen kunt proeven. Allemaal onder het genot van live muziek!

Elke maand heeft een speciaal karakter, zo was er afgelopen winter een ode aan stoof- en stamppotjes, en was er met de ramadan een speciale Iftar editie. De terugkerende factor is het overheerlijke eten en de gezelligheid. Laat je elke maand opnieuw verrassen bij het Wereldrestaurant.

Data voor 2017:  14 oktober, 11 november, 10 december

Inloop 18:00 uur. Start diner: 18:30 uur.

Kosten: driegangen diner € 17,50 p.p. / €7,50 p.p. (stadspas groene stip)

Reserveren is noodzakelijk en kan via: wereldrestaurant@broedstraten.nl.

Locatie: Modestraat, Buikslotermeerplein 15-17 

Vind je het leuk om eens te komen helpen in ruil voor een gratis maaltijd? Neem dan contact op met Donna via wereldrestaurant@broedstraten.nl voor meer informatie.

meer info:

https://www.facebook.com/WereldrestaurantAmsterdam