Wereldrestaurant najaar 2017

 Wereldrestaurant najaar 2017
Kom je dit naarjaar weer bij ons eten? De buurtkoks hebben weer heerlijke verassingen voor jullie gepland, geniet van het eten, elkaar en live muziek!

Building conversation: een gesprek zonder woorden

Building conversation: een gesprek zonder woorden
Met stadsgenoten een gesprek voeren zonder een woord te wisselen? Het kan. De komende maanden organiseert Building Conversation het ‘Gesprek zonder woorden’ in Amsterdam Noord. 

Buurtambassadeurs gezocht!

Buurtambassadeurs gezocht!
Zit je vol goede ideeën, heb je zin om in actie te komen en ken je veel mensen uit de buurt?   Dan zijn wij op zoek naar jou!   In een team van Buurt Buddy's en Beppies ga je aan de slag om de vraag uit de buurt en het aanbod van de Modestraat samen te brengen.

De Sweet70 Rebellenclub

De Sweet70 Rebellenclub
De Rebellenclub organiseert diverse activiteiten tijdens het Sweet 70 Lunchrestaurant en daar buiten. Fuck de geraniums, het is tijd voor een tegenbeweging!

Het nieuwe Lunchrestaurant van Sweet70

Het nieuwe Lunchrestaurant van Sweet70
Dat smaakte naar meer! Wegens groot succes en plezier gaat het Sweet 70 lunchrestaurant weer beginnen in de Modestraat.De Tweewekelijkse lunchrestaurants ontpopte zich tot een broedplaats voor eigen initiatieven en ideeën als workshop, dichtvoordrachten en muziekoptredens. In het nieuwe seizoen gaan we de activiteiten tijdens de lunchrestaurants samen met de Rebellenclub door...

Studio/Atelier -Unit beschikbaar

Studio/Atelier -Unit beschikbaar
Studio/Atelier -Unit beschikbaar Per oktober komt er een atelier vrij in de Modestraat. Circa 10m2 afsluitbare unit € 110,- p.m en gedeelde gemeenschappelijk werkruimte van ca.150 m2. Hiervoor zoeken we een kunstenaar of designer met een sociaal hart die geïnspireerd raakt van een stukje rauw noord, graag onderdeel is van een team met een mix van mensen in een...

Vrijwilligers gezocht!

Voor verschillende activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team kunnen versterken.